ЈАВНИ ОГЛАС

За пријем у радни однос на одређено време 2(два) извршиоца за обављање послова радног места: Перач лабораторијског посуђа, за рад са пуним радним временом због повећаног обима посла у Центру за хигијену и хуману екологију – Одељење за санитарну хемију и екотоксикологију, до повратка запослених са дужег одсуствовања услед отворених боловања.

Опис послова оглашеног радног места утврђен је Правилником о унутрашњој организацији и систематизацији послова у Заводу за јавно здравље «Тимок» Зајечар бр. 3-380/18 од 15.03.2018. године и гласи:

„Врши послове прања, сушења и распоређивања по месту употребе, лабораторијског посуђа која се користи у Одељењу за санитарну хемију и екотоксикологију и амбалаже за узорковање која се доноси у Одељење за санитарну хемију и екотоксикологију. Због посебне природе процеса рада у за Одељењу санитарну хемију и екотоксикологију строго води рачуна о квалитету прања лабораторијског посуђа и амбалаже за узорковање. Стара се о материјалним средстима и прибору неопходном за извршење послова из домена свога рада. Одржава чистоћу у просторијама. Обавља и друге послове које захтева процес рада у Заводу по налогу руководиоца и њима одговара за свој рад. Дужан је да примењује процедуре и упутства система квалитета“.

Поред општих услова за заснивање радног односа утврђених законом, кандидати треба да испуњавају и следеће посебне услове: стечени одговарајући ниво стручне спреме (минимум ниво 3), спроведена обука за рад на одржавању лабораторијског посуђа и најмање 6 месеци рада на пословима перача лабораторијског посуђа.

Заинтересовани кандидати преко Одељења за правне и опште послове Завода, уз пријаву  прилажу доказе о испуњености услова огласа у неовереним фотокопијама: фотокопију дипломе о стеченом нивоу стручне спреме, изводе из матичне књиге рођених и матичне књиге држављана, кратку биографију (CV) са адресом, контакт телефоном и е-маил адресом.

Рок за подношење пријава је 8 (осам) дана од дана објављивања огласа код Националне службе за запошљавање.

Пријаве слати на адресу: Завод за јавно здравље «Тимок» Зајечар, ул. Сремска бр.13, 19000 Зајечар, са назнаком „за оглас“, или лично доставити Одељењу за правне и опште послове на адреси Завода.

Непотпуне и неблаговремене пријаве неће бити разматране.

Кандидати који испуњавају услове конкурса и уђу у ужи избор биће позвани на разговор и проверу стеченог знања пред комисијом.

Приликом заснивања радног односа, изабрани кандидат дужан је да достави лекарско уверење као доказ о здравственој способности за послове за које се прима.

Одлука о избору кандидата ће бити објављена на огласној табли Завода и на Wеб сајту Завода, а све потребне информације се могу добити у Одељењу за правне и опште послове.

Оглас објавити на Wеб сајту Завода.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *