Free Joomla Templates by FatCow Coupon

СТРУЧНИ ИСПИТ


У Заводу За Јавно Здавље “Тимок“ у Зајечару полаже се стручни испит пред комисијом Министарства Здравља.
Право да плоажу стручни испит у Заводу имају кандидати који су завршили средњу медицинску школу и вишу медицинску школу по старом програму.
Услов за полагање стручног испита је завршен приправнички стаж у надлежној здравственој установи према важећем правилнику за обављање приправничког стажа за здравствене раднике и здравствене сараднике.
Након завршетка стажа кандидад подноси пријаву секретару комисије за полагање стручног испита. Том приликом прилаже и оверену приправничку књижицу (оригинал) , оверену копију дипломе ( код нотара) и доказ о уплати таксе за полагање стручног испита. Испит се може платити и у благајни Завода. Цена полагања стручног испита је 8.990, 00 динара. Према важећем правилнику за обављање приправничког стажа и полагаље  стручног испита за здравствене раднике и здравствене сараднике, кандидат је дужан да испит положи у року од годину даана од дана завршетка приправничког стажа.


Пријава за полагање стручног испита се подноси до 10. у месецу за наредни месец од 10h до 13h уз предходно заказивање телефоном.
Одговорно лице за организацију стручног испита:
Секретар комисије
Струковни медицинско-лабораторијаки технолог
Иван Марковић
Контакт:
019/422-744 локал 106
e-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.