Free Joomla Templates by FatCow Coupon

пријем два извршиоца на радном месту доктора медицине

Категорија: година 2013

Везано за пријаве кандидата по објављеном огласу ЗЈЗ „ Тимок“ Зајечар за пријем два извршиоца на радном месту доктора медицине, уз могућност упућивања на специјализацију из грана превентивне медицине, са пуним радним временом, на неодређено време и пробним радом у трајању до 3 месеца, обавештавамо Вас да су све приспеле молбе комисијски отворене дана 29.06.2017. године.
Комисија за пријем утврдила је да су на адресу ЗЈЗ „Тимок“ Зајечар приспеле укупно 32 пријаве кандидата (31 благовремена и 1 неблаговремена), при чему је по свакој извршен увид у приложену документацију кандидата.
Позивају се сви учесници са уредно достављеном документацијом да у четвртак, дана 06.07.2017. године у 10,00 часова дођу лично у просторије ЗЈЗ „Тимок“ Зајечар, ул. Сремска бр. 13. ради обављања тестирања и интервјуа.
За све додатне информације можете се обратити Одељењу за правне и опште послове ЗЈЗ „Тимок“ Зајечар на тел. 019/422-477 или путем мејла: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели..

обавештење

________________________________________________________________________________________________