Free Joomla Templates by FatCow Coupon

XVII спортски сусрети Института/Завода за јавно здравље „Danube 2015“-осврт

Категорија: година 2013

danube1

XVII спортски сусрети Института/Завода за јавно здравље „Danube 2015“ одржани су у Кладову од 09 – 13.09.2015. године.
Сусрете су отворили dr sci med. Петар Пауновић, учитељ здравља, некадашњи директор Завода за јавно здравље „Тимок“ Зајечар и један од иницијатора спортских сусрета Института/Завода за јавно здравље, Помоћник дирекотора Института за јавно здравље Србије „Милан Јовановић – Батут“ prim. mr sc. mеd. Периша Симоновић и Слађана Ристић директор Завода за јавно здравље „Тимок“ Зајечар.
На играма су учествовали следећи ИнститутиЗаводи за јавно здравље:
Сомбор, Суботица, Кикинда, Нови Сад, Зрењанин, Сремска Митровица, Панчево, Београд, Батут, Шабац, Ваљево, Пожаревац, Ужице, Чачак, Крагујевац, Ћуприја, Краљево, Крушевац, Зајечар, Косовска Митровица.


ekladovo15091101Три сотоне тридесет спортиста из Завода и Институти такмичили су се у следећим дисциплинама:
Мали фудбал, баскет мушкарци и жене, одбојка на песку мушкарци и жене, стони тенес мушкарци и жене, пикадо мушкарци и жене, шах, одбојка мешовито, надвлачење конопца, пливање, трчање и тенис.
У току сусрета одржан је акредитовани програм континуиране медицинске едукације ,,Здравље на масмедијима,, у категорији остали домаћи симпозијуми за лекаре, стоматологе, фармацеуте, биохемичаре, медицинске сестре, здравствене техничаре и здравствене сараднике.
У суботу 12.09.2015. године одржан је састанак директора Института/Завода као и састанак представника синдиката Института/Завода.
На овим сусретима најбољи у укупном пласману био је Завод за јавно здравље „Тимок“ из Зајечара. Пратили су га на другом месту Градски завод за јавно здравље Београд и на трећем месту Институт за јавно здравље „Нови Сад“.
Домаћин следећих сусрета биће Завод за јавно здравље Шабац.

Фотографије са сусрета

danube2